ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Zümre Başkanları Toplantısı Yapıldı.

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Zümre Başkanları Toplantısı Yapıldı.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Zümre Başkanları toplantısı 08.10.2015 tarihinde  Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ,  Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan SOYLU ve okul zümre başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.  Toplantının açılış konuşmasını yapan Abdulcelil KAHVECİ,  9-10-11 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen 3. Artvin Eğitim Çalıştayında alınan kararların eğitim-öğretim faaliyetlerine dönüştürüldüğü takdirde  muhakkak surette başarılı olacaklarını ifade etti. Çalıştayda alınan kararları çok önemsediklerini belirten Abdulcelil KAHVECİ, bu kararları işin mutfağında olan siz değerli öğretmenlerimiz ilgili eğitim paydaşlarıyla birlikte almışlardır. Alınan bu kararların uygulayıcısı yine öğretmenlerimiz olacaktır.  Dedi.

Toplantıda çalıştayda alınan kararlar değerlendirilerek bu kararlar doğrultusunda yapılacak faaliyet ve projeler konusunda bilgilendirme yapıldı.

 

Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan SOYLU öğrenci danışmanlığı, veli ev ziyaretleri, BEP’li öğrencilerin eğitimi konularında çalışmalara planlı bir şekilde devam edileceğini belirtti. Türkiye Bağımlılıkla mücadele ve Psikososyal Müdahale Hizmetleri kapsamında risk gruplarına yönelik yapılacak çalışmaların önemini vurguladı. Okullarımızda geçtiğimiz yıl uygulanan Destekleme ve Yetiştirme kurslarının bu yıl da oluşturulan kurs merkezlerinde                                   3 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladığını söyledi.

Sinan SOYLU,  sosyal ve sportif faaliyetlerin öğrencilerin beden ve zihin gelişimlerine katkısına değindi. Toplantıda diğer gündem maddeleri görüşülerek eğitim öğretimin bir önceki yıla oranla kalite ve başarısını artırıcı kararlar alındı.

Toplantıya katılan öğretmenler gündem maddeleriyle ilgili görüşlerini belirttiler. Şube Müdürü Sinan SOYLU yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı olması temennisiyle toplantıyı sonlandırdı.

zümre başkanlarızümre başkanlarızümre başkanlarızümre başkanlarızümre başkanları

Dere Mah. Şehit Ömer Zeki Varan Sok. No35 - 0 466 280 98 00 / 0 466 280 98 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.