ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim öğretim Yılı Taşımalı Eğitim İstişare Toplantısı Düzenlendi

2015-2016 Eğitim öğretim Yılı Taşımalı Eğitim İstişare Toplantısı Düzenlendi

Okulu bulunmayan, nüfusu az ve dağınık yerleşim birimlerindeki ilköğretim çağına gelmiş çocuklar ile birleştirilmiş sınıf uygulaması yapan okullarda bulunan öğrencilerin, daha kaliteli eğitim-öğretim imkânına kavuşturulması, eğitimde fırsat ve olanak eşitliğinin sağlanması, amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’mızca “Taşımalı Eğitim Uygulaması” başlatılmış ve ülke geneline yaygınlaştırılmıştır. Taşımalı Eğitim Uygulamasıyla birlikte çeşitli sorunlarda ortaya çıkmıştır. Bu sorunların tespiti, tahlil edilmesi ve sorunlara yapıcı ve etkili çözüm önerileri getirilerek uygulamanın daha sağlıklı ve faydalı çalışmasına katkıda bulunmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Taşıma yoluyla eğitime erişim planlaması kapsamında istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa YANMAZ, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Abdulcelil KAHVECİ, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Gürsel SEÇKİN, taşımalı eğitim kapsamındaki merkez ilçe muhtarları katıldı.

 

Gerçekleşen toplantıda taşımalı eğitimle ilgili mevcut sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. 

foto-1foto-1foto-1foto-1foto

Dere Mah. Şehit Ömer Zeki Varan Sok. No35 - 0 466 280 98 00 / 0 466 280 98 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.