ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Eğitim Bölgesi Genişletilmiş Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Eğitim Bölgesi Genişletilmiş  Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

   16 Şubat Perşembe günü bütün branş öğretmenlerinin katılımıyla  merkez ilçedeki dokuz okulda 2.Dönem Eğitim Bölgesi Genişletilmiş Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 

   Saat 13.30’da başlayan Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantılarını Gazi Ortaokulu, Şehit Erol İnce İmam Hatip Ortaokulu ve  Kazım Karabekir Anadolu Lisesinde  ziyaret ederek öğretmenlerin görüşlerini alan, taleplerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ,  “  Eğitim öğretimin ikinci dönem  planının yapılması ve siz değerli öğretmenlerin eğitim öğretimle ilgili görüş ve önerilerini aktarması açısından bu toplantıları düzenliyoruz. Sizin görüş ve önerileriniz ikinci döneme yön vermesi açısından bizim için çok değerlidir. Alacağınız kararlar bizim yol haritamızı oluşturacak. Milli Eğitim Bakanlığı elliyi aşkın program üzerinde taslak müfredat değişikliği yaptı. Bizler de her dönemin sonunda yerelde yapılan uygulamaları sizlerin görüşlerine sunuyoruz. Bütün çalışmaların eleştirilerini sizden aldık, sizin kararınızla uygulamaya devam ettik veya uygulamadan kaldırdık. Kararların uygulayıcısı sizler olduğunuz için özellikle gündem maddeleriyle ilgili görüş ve önerilerinizi mutlaka beyan edin. Eğitim öğretimdeki iyi örnek ve uygulamalarınızı mutlaka paylaşın. Biz diyoruz ki  eğitim öğretimde tetikleyici öğretmen olsun, fikirler sizlerden çıksın. Güzel bir uygulama varsa ona liderlik edecek olan , sahip çıkacak ve  sürükleyiciliğini sağlayacak olan öğretmenlerimizdir. Öğretmenin sahip çıkmadığı, arkasında durmadığı hiçbir çalışma başarıya ulaşamaz. Bu nedenle bu toplantıyı çok önemsiyoruz.

   Başarılı bir dönem geçirdik, katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu başarıların sosyal kültürel faaliyetlerin yanı sıra akademik  sonuçlara da yansımasını bekliyoruz. Ben sizlerin gerek derslerde gerekse kurslarda ne kadar fedakarlık yaptığını biliyorum. Eğitimde  zaman, plan ve koordinasyon çok önemlidir. Öğrencilerimizi sorgulamaya, düşünmeye sevk edici yönde eğitim anlayışımız olmalı. Aileleri de işin içine aktif olarak katarak, bu süreci en  verimli şekilde değerlendirmek zorundayız. Sizlerin katkılarıyla ikinci dönemi de başarılı bir şekilde  geçireceğimize inanıyorum. Sizlerin talepleri doğrultusunda hizmet içi eğitimler düzenledik, ilgili uzmanları Artvin’e getirip sizlerin hizmetine sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. Toplantıda 17 gündem maddesi var. Sizlerden ricamız, gündem maddelerini  detaylı bir şekilde değerlendirmenizdir. Ortak sınavlar, bursluluk sınavları, kazanımlar  ve bu kazanımların ölçülmesi noktasında önemli kararlar alacağınızı umuyorum. Yeniliklere ve gelişmelere sırtımızı dönmememiz lazım. Bu toplantıda hepimizin geleceği adına güzel kararlar alacağınızı umuyorum. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor,  huzurlu ve mutlu bir dönem olmasını diliyorum.” dedi.

   İl Milli Eğitim MüdürüAbdulcelil KAHVECİ’nin zümre toplantılarını ziyaretinin ardından toplantılar gündem maddeleri doğrultusunda devam etti.

17-02-201717-02-201717-02-201717-02-201717-02-201717-02-201717-02-201717-02-201717-02-2017

Dere Mah. Şehit Ömer Zeki Varan Sok. No35 - 0 466 280 98 00 / 0 466 280 98 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.