ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

2016-2017  Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu Toplantısı 4 Ekim 2016 Salı günü Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.  İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, Milli Eğitim Şube Müdürü Metin ÖZYER,  Merkez ilçe okul ve kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda öncelikle 2015-2016 yılının değerlendirmesini yapan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, 2015-2016 Eğitim öğretim yılının hem akademik hem de değerler eğitimi faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler bakımından  oldukça başarılı bir yıl olduğunu ifade ederek bu başarıdaki katkılarından dolayı tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Öğretmenlerin mesleki gelişimleri bakımından hizmetçi eğitim faaliyetlerinin önemine dikkat çeken KAHVECİ. Ekim ayı içeresinde Bakanlığımız tarafından alanında uzman kişilerce ilimizde öğretmenlerimize Ölçme Değerlendirme Soru Hazırlama Teknikleri Kursunun verileceğini belirtti.

Aile eğitimlerinin önemine de vurgu yapan KAHVECİ, İlimizde 0-18 Yaş Aile Eğitimlerinin düzenlenmesi konusunda öğretmenlerin velilerle birebir görüşmelerinin, bu eğitimleri teşvik etmelerinin gerektiğini ve  her okulun Aile Eğitimi Kurslarını gerçekleştirmesinin eğitim sürecine katkı sağlayacağını ifade etti.

2016-2017 Eğitim öğretim yılında İlimiz genelinde Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına 10.500 öğrencinin başvuruda bulunduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, bu kurslarda görev alan öğretmenlere teşekkür etti.

Okul ve kurumların onarım, donatım vb. ihtiyaçlarını anında giderilmesi noktasında hassasiyetle çalıştıklarını ifade eden KAHVECİ taleplerin karşılanmasındaki değerli katkıları için Bakanlığımıza, Valiliğimize, Milletvekilimize, belediye başkanımıza kamu kurum ve kuruluşlarına müteşekkir oldukların söyledi.

Eğitimde, insanın ve insani değerlerin yüceltilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin öğretmenler tarafından iyi tanınmasını ve  öğretmenlerin öğrencilere karşı hassasiyetle davranmasını  istedi.

TEOG, DPY-Bursluluk, YGS ve LYS ile ilgili çalışmaların koordineli bir şekilde, rehberlik faaliyetlerini de içermek suretiyle planlanması gerektiğini belirten KAHVECİ Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından sürekli güncellenen EBA sisteminden ve Ölçme Değerlendirme Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan kazanım kavrama testleri ile Değerlendirme sınavlarından azami düzeyde yararlanılması gerektiğinin altını çizdi.

 

KAHVECİ, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve şehitleri anma etkinlikleri ile ilgili okulların yaptıkları başarılı çalışmalardan ve konuyla ilgili hassasiyetlerinden dolayı okul yöneticilerine teşekkür etti.

10-10-201610-10-201610-10-2016

 

Dere Mah. Şehit Ömer Zeki Varan Sok. No35 - 0 466 280 98 00 / 0 466 280 98 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.