ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 Yılı Fatih Projesi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi Duyurusu

Fatih Projesi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi Resmi Yazı İçin Tıklayınız

Fatih Projesi BT Rehber Öğretmen Görevleri Yazısı için tıklayınız

Fatih Projesi BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi başvuru formu için tıklayınız.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 30.12.2015 tarih ve 30706984-903.99-E.13507730 Sayılı “ Fatih Projesi BT Rehberliği Görevi “ konulu yazıları gereğince;

2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılı 2. Döneminde Fatih Projesi Donanım kurulumu yapılmış olan okullarımızda görev yapmak üzere koşulları sağlayan öğretmenlerimizin başvuruları alınacaktır. Bu amaçla başvurular;

 

a)       Koşulları sağlayan öğretmenlerden istekli olanlar kadrolarının bulunduğu okul müdürlüklerine form dilekçe ( EK-2 ) ile ( Bilgisayar ortamında doldurularak ) yapılacaktır.

b)        Başvuru formları ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından 19.01.2018 Tarihi mesai bitimine kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne DYS ortamında resmi yazı ekinde gönderilecektir.

c)         Herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için koşulları sağlayan öğretmenlerimize ilgili okul müdürlüklerince imza karşılığı duyurularak süresinde başvuruların alınması önem arz etmektedir.

 

d)        Başvuruların alınmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Bilişim Şubesinden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve Bilişim Teknolojileri İl Koordinatöründen oluşan komisyon tarafından öğretmenlerin önceki dönem göstermiş oldukları performans ( gerektiğinde okul müdürlüklerinden görüş alınmak suretiyle ) değerlendirilecek olup,  uygun görülenlerin görevlendirmesi yapılacaktır. 

Dere Mah. Şehit Ömer Zeki Varan Sok. No35 - 0 466 280 98 00 / 0 466 280 98 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.