ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KAPASİTE GELİŞTİRME EĞİTİMİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KAPASİTE GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Kamu sektöründe yer alan mutfak çalışanlarının teknik bilgilerle donatılması, bireysel yeteneklerinin geliştirilmesi, menü planlama çalışmalarının ilerletilmesi amacıyla 17.05.2022 Salı günü Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Süleyman Engin ve Gastronomi Uzmanı Mehmet Ali Yiğit tarafından "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kapasite Geliştirme Eğitimi" verildi.

Eğitime; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Kaya,TOBB MTAL Müdürü Şehmus Bulut, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Meryem Cömert,TOBB MTAL'de göreve başlayan aşçı ve aşçı yardımcıları katıldı.

 

 

17-05-202217-05-202217-05-2022

Dere Mah. Şehit Ömer Zeki Varan Sok. No35 - 0 466 280 98 00 / 0 466 280 98 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.