ARTVİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı DynEd Paylaşım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı DynEd Paylaşım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda 4 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, Milli Eğitim Şube Müdürü DynEd İl Koordinatörü Mustafa Kemal ÇALIŞKAN, DynEd İl Koordinatör YardımcısıŞehmus BULUT ve İlçe Şube Müdürleri Murat ALIN( Ardanuç) , Mümtaz BAĞCIOĞLU (Borçka), Soner GÖGERÇİN (Şavşat), Aytekin GÜRBULAK (Hopa), Fatih AKSOY (Yusufeli), Yusuf BÜLBÜL (Murgul) ve  Fikret SOLAK (Arhavi) katıldılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, il genelinde ArtvindeBalşarıyı Artırma Projesi kapsamında  yapılacakolan faaliyetler, öğretmenlere yönelik hizmetiçi eğitim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıya DnyEdİl Koordinatör Yrd. (7 Mart Ortaokulu Müdür Yrd.) Şehmuz BULUT eşliğinde devam edildi. Şehmuz BULUT, DynEd sisteminin nasıl işlediği, kayıt ve takibinin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme yaptı.2015-2016 eğitim öğretim yılındaDynEdile eğitim faaliyetlerinin daha verimli bir şekilde yürütülebileceğini veDynEd’infaydalarını örnek video ve sunumlarla katılımcılara sundu.

Aynı gün saat 15.00’te de merkez ilçedeki okullardan katılan İngilizce öğretmenleriyle Şehmus BULUT koordinatörlüğünde DynEd bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğretmenlere EBA üzerinden şifre alarak bilgi güncellemelerinin nasıl yapılacağı konularında bilgi verildi. Geçen yılın istatistik bilgileri paylaşılarak bu yıl için ne gibi uygulamalar yapılacağı görüşüldü. Okulların hazırlayacağı 2 aylık raporların düzenli olarak il merkezine gönderilerek il düzeyinde raporların oluşturulacağı bilgisi verildi.

dyned toplantıdyned toplantı

Dere Mah. Şehit Ömer Zeki Varan Sok. No35 - 0 466 280 98 00 / 0 466 280 98 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.